Kosteusvaurioiden korjaaminen

Oulun Rakennus ja Saneeraus Oy tekee kosteusvaurioiden korjaamiset rakennusten ulko- ja sisärakenteisiin. Seinän, lattian, katon tai kylpyhuoneen korjaus onnistuu vuosien ammattitaidolla. Teemme myös ulko- ja väliseinien valesokkeleiden korjaamista eli kengitystä.

Toimistomme sijaitsee Oulussa, mutta palvelemme joustavasti koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous urakkaasi varten!

Suosittu valesokkeli voi olla riskirakenne

Valesokkelirakenteita suunniteltiin 1960–1990-luvuilla pientaloihin ja rivitaloihin. Valesokkelilla pyrittiin saamaan aikaiseksi lämpöteknisesti tehokas ratkaisu. Myöhemmin opittiin, että maanpintaa lähellä tai sen alapuolella oleva valesokkelirakenne ei tuuletu riittävästi. Valesokkelin orgaaniseen rakennusmateriaaliin voi muodostua alusta home- ja mikrobikasvustoille ja se voi aiheuttaa riskin asukkaiden tai rakennuksen käyttäjien terveydelle.

Tarjoamme vankkaa valesokkelin korjauksen eli kengityksen osaamistamme esimerkiksi omakotitaloasukkaiden ja rivitaloyhtiöiden käyttöön. Korjaamme sokkelin alaosarakenteet kohteeseen suunnitellulla tavalla. Otamme myös energiatehokkuuden huomioon esimerkiksi ulkoseinien lisäeristämisellä.

Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä! 

Palvelua suunnittelusta toteutukseen

Teemme kengityksiä kokonaisvaltaisena palveluna, eli huolehdimme puolestasi koko projektista aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Palvelumme kattaa myös korjaustöihin tarvittavien lupa-asioiden hoitamisen.

Tutustu myös muihin palveluihimme ja pyydä räätälöity tarjous urakkaasi varten. Saat meiltä saman katon alta myös huoneistoremontit, lattiatyöt ja linjasaneeraukset kohtuullisin kustannuksin.

 Yhteystiedot

Oulun Rakennus ja Saneeraus Oy
Pekantie 3, 90900 KIIMINKI

 Soita meille